tisdag 6 augusti 2013

Målning men först kaffe.

Med en kaffemugg framför morgonteven samlar jag kraft för att gå ut i garaget och måla. Det är ju egentligen inte något att gruva sig för, en dryg timmes jobb bara.

Men jag hänger nog här ett tag till. På nyheterna berättas om den pytonorm som rymde och kramade ihjäl två pojkar som låg och sov en trappa upp. Förfärligt!

I Tyskland presenteras en rapport där det avslöjas att regeringen hjälpt till att sanktionera och dölja doping från -50 till 80-talet för att nå sportsliga framgångar. Jag funderar väldigt mycket på det där med doping, vad är en prestation värd egentligen om man vet att man nått den på grund av att man tagit till förbjudna metoder?
Vilket påminner mig om att sonen måste ha intyg från sin läkare när det gäller hans astmamediciner. I för höga mängder är de nämligen dopingklassade. Det kan ju bli aktuellt med alternativ innan och runt tävling också. Måste kollas upp.

I tidningen står det att det blir allt vanligare att beställa hem antibiotika och andra mediciner olagligt på nätet. Jag förstår ärligt talat inte hur man kan törs stoppa i sig den medicinen. Man har ju inte nån aning om vad som är i tabletterna. Det är ju inte säkert att det är det som står på förpackningen utan det kan ju vara sockerpiller. Eller ännu värre, något helt annat.

De berättar också om spartips efter semestern, hur man minskar de kilon man lagt på sig och som grädde på moset eller socker kanske jag ska säga....tillverkas det polkagrisar.....