onsdag 4 juni 2014

I sinnet är jag ungefär trettio, mognaden kanske ligger ungefär runt femtio (för det mesta i alla fall)...men kroppen....kroppen....den har en ålder av ungefär åttiosju. Efter att i måndags bara ha ont i ett knä så värker nu båda knäna och fotlederna så jag tror jag ska bli tokig. det har de gjort sen igår. Anledningen.....jag klippte gräsmattan....fjantigt att få ont av det kan tyckas. Tala gärna om det för min kropp, jag hoppas den lyssnar, för mig skiter den i.

Halv två natten som gick kunde jag äntligen somna men sen vaknade jag halv fem igen av att det gjorde ont. Inte blev det väl direkt bättre av att jag mitt smartskaft tog ett träningspass hos sjukgymnasten på eftermiddagen. Så nu ligger jag här i soffan och har ont....
Fast egentligen är det inte så synd om mig, jag vet ju att det går över. Många har det mycket, mycket värre. Det enda jag önskar är att jag hade kommit ihåg att hämta böckerna jag reserverat på biblioteket innan jag ramlade ner i soffan.....tur att Sudden är snäll och går och hämtar dem åt mig.

En aning panik fick jag idag också...i min värld var det tre skoldagar kvar denna vecka.....plötsligt insåg jag att så icke var fallet. Två ynkliga dagar var allt som återstod av denna vecka och nu är det plötsligt bara en dag kvar. Hjälp....inte för att vi har en massa som ska göras klart men jag vet av erfarenhet att allt tar mycket längre tid än man tror så här på slutet. Det ska skrivas brev, göras självporträtt, skrivas kort, limmas in, fixas till, delas upp, städas i lådor och.....listan kan bli lång.....Men det är bara att konstatera att det som inte hinns med är kvar, så enkelt är det!

Nu kom min bokkurir hem igen. En jättetjock bok, nästan tusen sidor och en normaltjock på ungefär trehundra har levererats till mig.....undrar vilken jag ska börja med? Eftersom mina armbågar också gör lite ont blir det nog den normaltjocka tror jag....

Vad gäller just min bokkurir så märks det att han mår bra av träningsuppehållet....plötsligt börjar orken och kraften komma tillbaka och han har tid att umgås med kompisar i verkliga livet igen! Härligt!!