söndag 29 juni 2014

Åter hemma efter en snabbtur till Östersund. Igår hade en av mina goda vänner trädgårdsfest för att fira att hon hade fyllt femtio!  Vi var ett härligt gäng som njöt av god mat, dryck och massor av glada skratt. I den kyliga jämtlandsnatten gick vi sedan hemåt, småfrusna men mycket nöjda.

Efter att ha sovit ut idag åkte jag hemåt mitt på dagen. Resan gick bra men tyvärr upptäckte jag att ett av mina guldörhängen var försvunnet.....Eftersom jag stannat till för att handla i Lillänge innan jag åkte hem misstänker jag att jag tappat det antingen på parkeringen eller inne på affären. Efter att ha ringt till de affärer jag gick förbi för att lämna namn och telefonnummer är det bara att hoppas att det är någon ärlig person som hittar det så att det kommer tillrätta. Det är nämligen inget litet billigt örhänge.....Kanske jag ska höra av mig till polisen också....det händer ju faktiskt att folk lämnar in upphittade saker dit. Men det är trots allt en världslig sak...ingen olycka direkt.

Nu slappar jag i soffan medan sonen sover. Han har lanat och varit vaken mer än ett dygn så han sover djupt just nu. Om ett tag ska jag väcka honom så att han kan somna ikväll men någon timme till får han sova.....han lät väldigt trött när han ringde mig tidigare under eftermiddagen.