måndag 14 juli 2014

Jodå, det blev så att tvätten fick sig en omgång. Högen förskräckte men jag fick inte panik och sprang därifrån. Jag bestämde mig för att ta en liten bit i taget och tänk till slut hade jag nått botten på korgen. 
Det man kan fundera över är hur länge den håller sig tom eftersom korgarna med smutstvätt redan börjar fyllas igen....men tillfredsställelsen över att ha fixat undan de rena kläderna kan ingen ta ifrån mig...så det så!

Detta var högen med tvätt som mötte mig när jag kom ner i tvättstugan i morse.


Efter att ha arbetat en lång stund med att vika, stryka och plocka undan var korgen tom.

På avstånd hörde jag plasket på vägbanan när bilarna körde förbi nere på 348:an. Det gjorde att jag tog mig en lång sovmorgon. Till slut tog jag mig ur sängen, drog igång kaffebryggaren och gick ut och hämtade tidningen. Då möttes jag av en fuktig värme som gjorde mig glad. Det gör ingenting att det regnar bara det är varmt, precis så var det. När jag väl låg i sängen igen med tidningen och kaffemuggen hörde jag hur himlens portar öppnade sig. Vilket ösregn.

Vädret är i alla fall på tvättens sida idag. I källaren finns mängder av ren tvätt som behöver vikas, strykas och plockas undan. Det passar en dag som denna. Fast å andra sidan passar det att slappa i soffan med en bok också....få se vad som vinner.....jag vet i alla fall vad jag skulle vilja göra....