onsdag 27 augusti 2014

Mitt i veckan och jag sitter och funderar på vad jag kan ha glömt.....almanackan i telefonen är tom, jag har inte fått några påminnelse-sms från någonting, sonen har inte missat någon träning, jag kom ihåg att hämta hem bilen från verkstan i eftermiddags (takboxen hade kommit och var redo för montering), mötet jag skulle vara med på blev inte heller bortglömt....förmodligen är det lugnet som gör att jag tror att jag glömt något.

Ja egentligen skulle jag väl försöka göra om det jobb som gick förlorat i söndags men tyvärr infinner sig inte inspirationen. Förhoppningsvis dyker den upp förr snarare än senare, inspirationen alltså.

I lokaltidningen läser jag om en man som anmält sin hustru för ofredande.....orsaken är att hon ringer för ofta till hans jobb så att han blir störd. De är alltså gifta med varandra.....undrar hur länge till? Fast det jag egentligen undrar är om det verkligen stämmer det som står i tidningen? Känner mig lätt tveksam.....

På facebook dyker det upp små hjärtan på kvinnliga vänners statusuppdateringar igen. Misstänker att det gäller bröstcancer även denna gång. Det ska vara ett sätt att uppmärksamma denna eländiga sjukdom, men i hemlighet....varför i hemlighet?? Inte ger det speciellt mycket pengar till forskning eller ramlar det på något mirakulöst sätt in pengar bara genom att hjärtat sätts på statusraden?? Att uppmärksamma behovet av pengar till fortsatt forskning är ingenting som bör göras i hemlighet tycker jag...sätt in en slant istället för att sätta ut ett hjärta!!

Idag har jag för övrigt fått erbjudande om att skriva riktade texter för att på det sättet börja tjäna pengar på bloggen. Även där känner jag mig tveksam, har tackat nej förut för jag gillar inte att läsa bloggar fulla av reklam själv....å andra sidan är ju pengar alltid pengar...tål att fundera på men jag tror att jag avstår mammon ett tag till.....kanske....