torsdag 9 oktober 2014

Usch så jag fryser. Gillar inte riktigt det ruskväder som pågår nu. Jag kan i och för sig hålla med sonen om att det är mysigt, men bara om man får vara inne och slappa vid braskaminen under en mjuk filt.

Tyvärr är det inget alternativ ikväll. Sonen har fått skjuts till träningen, själv ska jag på mitt i jakten möte. Bara att ta på sig jacka och ge sig ut alltså. Tur att det inte är så långt, jag behöver bara gå till församlingsgården.

Imorgon kväll får vi se fram emot ett biobesök. Vi ska kolla in den nya Draculafilmen. Skulle tro att det blir middag ute först. Sonen önskar indiskt, låter inte helt fel i mina öron. Smakar bra brukar det göra också så magen lär ju bli nöjd den med.

Sen får vi se om det blir nån jakt i helgen.....känns lite motigt att gå ut om det blir mycket regn, men vi får se....beror ju på övriga jaktkompisar också förstås. Det måste bli på lördag i såna fall, söndag är det först körsång i kyrkan och sen ska sonen skjutsas på träning. Nåja det blir inget bestämt om det ikväll och om några dagar vet vi.....knappast lönt att fundera alltså.