söndag 12 oktober 2014

En ovanlig söndag, jag har varit tvungen att ställa väckaren. Kören ska sjunga och det är samling kvart i tio. För att hinna vakna till, både i kroppen, själen men framförallt rösten har jag redan varit vaken en stund. Snart ska jag ta mig lite frukost, sedan en kopp te så ska det nog gå bra.

Förhoppningsvis är det inte den längsta högmässan idag, då måste jag nämligen smita tidigare. Sonen har träning så vi måste åka strax före halv ett för att han ska komma i tid. Eftersom det närmar sig tävling kör de dubbla pass idag. Träning, vila och sedan ett pass till....funderar vad jag ska hitta på under de tre timmarna....får ta med en bok kanske....

På Nyhetsmorgon har de besök av två kockar som äger och arbetar på en restaurang där allt på menyn är glutenfritt. Måste vara skönt som restaurangägare att få säga till sina glutenintoleranta gäster att de kan äta allt på menyn.

På teven pratar de om hur man ska kunna undvika höstdeppet. Dels får man veta vilka tecken man ska leta efter, dels får man tips på hur man ska klara sig igenom det mörka. Tipsen är att aktivera sig, motionera, minska grubblet (inte så lätt kanske) och att sova lagom....många av sakerna kan nog vara lättare sagda än gjorda om man mår riktigt dåligt. Tur att det bara är gråmulet ute och att jag slipper det i sinnet!

Nej, nu är det dags att aktivera mig själv.....det blir nog lite märkligt om jag kommer i pyjamas till kyrkan. Fast det vore mysigt....pyjamas, tofflor och Star Warsmorgonrock.....oj vad jag skulle sjunga....