onsdag 5 november 2014

Ikväll har jag däckat i soffan. Tröttheten är överväldigande och när jag rör huvudet känner jag ständig yrsel. Inte så allvarlig kanske men tillräckligt för att det ska vara obehagligt. Huvudvärk är också ständigt närvarande fast just nu har den släppt så förutom att jag nästan gäspar käkarna ur led känns det rätt okej.

Efter jobbet tränade jag mitt knä, sen hem och började med middagen innan soffhörnet drog in mig. Klok som jag är lagade jag mat som gick att äta halvliggande i soffan med en film som förströelse så när jag väl landade i soffan kunde jag stanna här.

Konstaterar att jag nog ska försöka komma i säng i tid ikväll....Imorgon hinner jag knappt vara hemma nåt....utbildning i stan och sen har sonen träning på kvällen och på fredag är det party på gång. Då vill det till att jag har lite kraft kvar så att jag inte sitter och gäspar hela kvällen.  Fast att lägga sig redan vid sju kanske är att ta i.....väntar nog ett tag till kanske.....det var visst nån läxa som skulle förhöras. Säkrast att göra det först....men sen...zzzzzzzz