lördag 13 december 2014

Nu har jag varit och fått årets dos av julstämning i Östergensjö igen. PerOrs julmarknad levererar som alltid. Jag älskar att gå runt och titta dels på vad utställarna har att bjuda på men framför allt tittar jag på allt pynt i alla vinklar och vrår som husfolket dekorerat med. Detta måste vara den finaste julmarknad som finns. Julstämningen sprider sig i hela kroppen, den landar i varje cell. I alla fall jag är redo att välkomna julen!







Vår lilla tärna lyser upp i köket med sitt ljus!
Lucia idag, redan. Inser att jag inte bloggat sedan i söndags....det innebär att det varit fullt upp veckan som gått. Inte många hemmakvällar alls.

Därför var det extra skönt att igår ha en kväll hemma med goda vänner. Glöggen var varm, buffébordet stod uppdukat och ljusen värmde. Jag hade en underbart trevlig kväll, avslappnad och helskön helt enkelt.  Precis den nedvarvning jag behövde.

Idag är det graderingsdag på justun. Sonen ska inte gradera själv, däremot ska några från hans grupp gradera så han åker ner mitt på dan. Det blir inte jag som skjutsar dock, utan mamma eftersom jag har lite annat att ta tag i. 

Men än tänker jag inte ta tag i nåt alls.....jag fortsätter att slappa i soffan medan elden sprakar i den nysotade kaminen...med en mugg kaffe i handen förstås!