fredag 30 januari 2015

Varför göra idag det som kan skjutas upp till imorgon? I det läget har jag hamnat nu. Fast det var definitivt inte tänkt att det skulle bli så. Planen var att efter att ha beställt golv på Nordemans, hämtat profilkläder på Intrycket, fredagsfikat med mamma och sonen skulle jag börja tömma bokhyllorna medan junior lagade middag.

Problemet som uppstod då var att han inte är kurant och nog inte riktigt orkade stå i köket och kocka. Han hade vaknat i morse och känt sig krasslig. Ju längre dagen gick desto sämre kände han sig. Ont i halsen, rosslig och öm i kroppen. Det innebar att han sista timmen (när han hade prov) inte alls var fit for fight. 

För varje minut hemma låter han värre och värre och ser alldeles blank och eländig ut i ögonen. Ingen feber ännu tack och lov men man vet aldrig. Kan nog komma som ett brev på posten. Fast eftersom den redan kommit idag, posten alltså, kanske han slipper. Jag hoppas bara att han är så pass fräsch imorgon att han orkar hjälpa mig att bära hyllorna när de väl är tömda. Fast annars får jag väl ringa på annan hjälp. 

Själv har jag nu kraschat i soffan efter veckan. Elden sprakar och fötterna är utan sockar som alltid när jag är trött. Men man vet aldrig, får jag slappa här ett tag så kanske jag hittar nån slags tömma bokhyllor energi. Skulle nån veta var man kan hitta den typen av energi får ni gärna höra av er till mig.....snarast.


En del av allt som ska bäras ut.....