tisdag 3 februari 2015

Okej, jag erkänner. Jag blev en aning irriterad när tapeterna som borde kommit hem fortfarande lyste med sin frånvaro. Men när jag såg frustrationen och förtvivlan hos de som beställt hem dem försvann allt det irriterade i ett nafs. Det är ju faktiskt ingen katastrof för min del om jag inte får flytta tillbaka in i arbetsrummet helgen som kommer.

För företaget i sig och alla yrkesmålare som är beroende av att tapeter levereras när de ska är det värre. Tydligen har det något med huvudleverantören av tapeterna som bytt datasystem att göra och det verkar inte riktigt fungera som det ska för beställningarna kommer inte i utsatt tid...eller hur det nu var? Hur som helst befinner de sig i en besvärlig situation. Knappast jag, även om vi får leva i stök några fler dagar än jag räknat med. Men mina tapeter är värda att vänta på....finns inga som skulle bli bättre där i mitt arbetsrum.

Dessutom hade tydligen målaren och snickaren pratat med varandra ikväll och kommit överens om att de lägger golvet först istället. Så det blir ju inte helt stillestånd. Har jag tur får de dessutom hem tapeterna på torsdag eller fredag istället för nästa vecka......hoppas kan man ju.

Annars har jag ännu en läshelg att se fram emot. Inte helt fel det heller.....placerar jag mig dessutom i favoritsoffan nere slipper jag ju se röran uppe också....Det blir ju lite av en win-win situation!