onsdag 4 februari 2015

Nu sitter nog min pappa på en liten molntuss och tittar ner på mig och småskrockar för sig själv. Han konstaterar nog också att jag är mig rätt lik. Ja, det har att göra med tapeter.....

Medan pappa levde och var den som hjälpte mig att måla och tapetsera, brukade han alltid skaka på huvudet med ett snett leende och inse att att jag återigen lyckats välja den dyraste tapeten. Varpå jag svarade: - Skyll dig själv, det var du som plockade in kartorna från garaget.

Nu är det inte han som plockar fram tapetkartorna längre men när jag googlade runt igår för att kolla om det stod något på nätet om anledningen till tapetförseningen så insåg jag att det är en talang jag fortfarande besitter....att välja dyra tapeter alltså. 

Inte stod det något speciellt om förseningar men det gick inte att beställa via nätet så nåt krångel är det. Däremot kom jag på att jag kunde se efter vad tapeterna kostade....inte tänkte jag på att kolla det när jag beställde dem. 

Jag kan inte säga att jag blev förvånad direkt.....kanske namnet borde ha gett någon slags vägledning. Royal Classic och Royal leaves......det riktigt hörs att de är dyra.....men fina.....jag får trösta mig med att jag gav pappa ett gott skratt däruppe där han sitter och tittar ner på oss. 

Och kanske är det som mamma sa, att trots att han inte kan plocka fram kartorna så ger han mig vägledning....och då blir det dyra tapeter....men fina.....