onsdag 11 februari 2015

Jag måste bara få säga att jag fullkomligt älskar min förmåga att välja tapeter.  Att de sen var lite dyra spelar absolut ingen som helst roll längre....inte nu när jag har sett resultatet. Pappa hade också gillat tapeterna, det är jag helt övertygad om.

Mitt arbetsrum som jag i och för sig tyckte mycket om förut har nu blivit en oas i vårt hus. Trots att det är mönster över hela tapeten sprider sig ett lugn som gör att jag kommer att kunna sitta där och jobba hur länge som helst.

Dessutom hade jag tur som ett troll för mammas granne tog med sin pappa och kom hit och lyfte in hyllorna åt mig. Så nu är det bara att fylla dem igen.....fast det kommer att dröja i alla fall till på fredag. Förmodligen längre. Just nu känner jag mig rätt nöjd efter att ha städat av, spikat lister, satt fast handtag på garderoberna, hängt upp gardinstång och gardiner, tagit in skrivbord och monterat ihop datorn igen. Enda smolket i bägaren är att jag förstås inte får ljudkortet att fungera....varför blir jag inte förvånad? Det är inte direkt första gången det händer. Jag får helt enkelt gulla med sonen så att han fixar det. Behovet av rock när allt ska på plats kommer att vara stort.

Vilken underbar himmel som mötte mig i morse när jag klev ur bilen på jobbet.
Mitt fina fönster i rummet med den underbara tapeten.