lördag 14 februari 2015

Nu singlar det vita fluffet ner från himlen igen. Just idag tycker jag att det kunde stannat kvar där det kom ifrån. Med tanke på att bilkörning står på programmet. Snörök är nog faktiskt det jag gillar minst när jag är ute och kör.

Men nu är det som det är. Sonen ska lämnas i stan, själv ska jag vidare till Umeå för ett dygn med några goda vänner. Så även om det känns motigt att lämna sängen och dra ut på en bilfärd kommer det att bli en härlig helg.

Önskar bara att jag kunde svinga ett trollspö så att alla saker hamnar på rätt plats i arbetsrummet medan vi är borta. Det är faktiskt lite stressande när det är rörigt hemma. Då trivs inte jag. Framför allt när jag inte har tiden att fixa till allt utan röran bara fortsätter och blir värre och värre. Faktum är att de vanliga dammråttorna flytt sin kos och lämnat plats för ninjaråttorna. Den typen som attackerar när man intet ont anande rör sig runt i huset.....

Och precis nu inser jag att jag har ett litet problem. Jag har inga väskor att packa mina saker i eftersom alla är upptagna med böcker och annat från mina hyllor. Att packa i en plastkasse känns ju sådär.......få se vilken lösning jag hittar....hm....jag tänker....tur att det inte är så mycket som behövs.