fredag 3 april 2015

Idag är det Landsbygdsuppror runt hela Sverige. En protest mot urbanisering och försämrad service på landsbygden. Lantbruk som har svårt att klara sig på grund av att de producerar varor av hög kvalité men inte får adekvat betalning.

Därför kommer det att rulla många traktorer på vägarna idag. I vårt län är det samling i Birsta runt 11:00. Protesten kommer definitivt att synas.

Jag är i alla fall glad att det inte är idag vi ska åka till Härnösand, den resan skulle nog inte gått så snabbt i såna fall. De flesta traktorer är ju inte direkt några fartvidunder....att hamna mitt i en traktorkortege skulle nog skapa en aning stress även om det egentligen inte är något att hetsa upp sig för. Fram kommer man ju, även om man tar det lugnt. Kanske framförallt då.

Idag ska jag laga lite mat, bland annat några goda röror som ska tas med imorgon. Sedan hittade jag ett recept på cheesecake som påminner lite om Vienettaglass som jag tänkte testa att göra. På det lär vi väl ska äta någon slags middag idag också.....men det har jag inte ens börjat fundera på än....

Ute verkar det än så länge vara ganska hyfsat väder, solen tittar faktiskt fram lite. Kanske läge för en förmiddagspromenad igen....