söndag 19 april 2015

Oj vad det blåser idag. Inget jag riktigt hade räknat med. Kom hem på förmiddagen efter en trevlig kväll, natt och morgon tillsammans med goda vänner och trodde att jag skulle blåsa bort när jag klev ur bilen.

Väl hemma försöker jag att reda ordning i alla saker som måste göras idag, det är en hel del att ta tag i. Framförallt med tanke på att veckan som kommer blir en särdeles intensiv vecka med många möten och träffar varje dag. Då gäller det att ha lite framförhållning....

Men för att få lite energi tog jag en promenad, fast det var inte det lättaste. Bitvis tog vinden i så att jag stod nästan stilla fastän jag strävade framåt. 

Idag fick jag kämpa som Nasse i blåsten.

Efter promenaden gick jag ett varv på tomten och tittade på det som gör att våren är vacker. Scillor, porslinshyacinter, krokusar och vita vårstjärnor tittar upp ur gräsmattan och gör att det bli vackert. Fast allt är inte vackert med våren, alla bajskorvar som tinat fram ur snön eller den snöhög full med sand som tronar mellan vår tomt och macken, det är inte vackert.

Vackert!

Vackert!

Vackert!

Inte vackert...men hoppfullt....sommaren kommer....