torsdag 30 april 2015

Nu har vi tänt brasan, precis som man ska när det är Valborgsmässoafton. Fast vi behöver inte vara ute och frysa utan kan njuta av elden inne i våra soffhörn. Med lite Marvelfilm på teven i ett rum som snart är fritt från den otäcka doft vi har levt med sen förra helgen. Tack kära luktätar-spray!

Idag försvann ett stort stresspåslag jag har lagt på mig själv ett tag. De sista svaren i årets nationella prov präntades ner på papper. Kvar är "bara" att göra alla sammanställningar, skriva bedömningar, kunskapsprofiler och rapportera in till SCB. Men det är bara mitt jobb, det slipper ju eleverna göra!

Det var hur som helst en skön stund idag när eleverna fick bläddra bland sina prov och titta på resultaten och ställa frågor om det de undrade över. Nöjt leende undrade de när vi ska bjuda in alla vuxna där hemma så att de får presentera sina provresultat. Svaret på det, ja det blev förstås...när jag är klar med att sammanställa allt....Krasst konstaterade mina fina elever då att huvudsaken är att det blir innan sommarlovet. Något jag utan problem kunde lova!

Nu lovar jag att ta det lugnt i helgen, sätta lite fler frön och vifta på tårna så mycket som möjligt!