tisdag 2 juni 2015

Sonen svänger sina lurviga på Olympia där årets Styrbjörns hörna går av stapeln. Mina är inte så lurviga och inte svänger de särskilt bra heller men jag stapplade i alla fall runt byn på en promenad. Känner mig rätt nöjd som faktiskt lyckades med en tur på fem kilometer.

Tyvärr blev det aningen för långt för både knä och fot. De värker väl mycket för min smak just nu. Om någon frågar skulle jag säga att jag har tandvärk i knäna. Det är så det känns. I alla fall tror jag att det är så tandvärk känns. Säker kan jag inte vara. Men hemmajobben får därför vänta....men det är ju inget nytt direkt.

Trött är jag också....natten som gick sov jag tyvärr inte så många timmar som man kan önska....mitt i natten vaknade jag och fick för mig att det var en god idé att lösa problem....

Naturligtvis var det en jättedum idé. Lite sömn gör att hjärnan inte fungerar riktigt som den ska och är dum och seg samtidigt som den går på högvarv av någon underlig anledning. 

Nu gör jag mitt bästa för att hålla mig vaken samtidigt som jag förmanar mig själv att låta bli problemlösning nattetid....undrar om jag tänker lyssna.....?? 
Sol ute och sommar i växthuset.