måndag 8 juni 2015

Snacka om att det är intensiva dagar nu. Full fart i klassrummet med att göra klart och låta eleverna få redovisa alla de arbeten som inte hunnits med.

Med tanke på att sonen går ut nian finns en del att hinna med här hemma också. I kalendern är många möten och träffar inplanerade på eftermiddagar och kvällar så det blir få kvällar hemma. Därför är det bäst att passa på när möjlighet ges.

När jag kom hem idag skyndade jag mig därför ut med gräsklipparen. Fast den behövde jag inte gå med länge då min snälle granne kom och övertog styret av den. Då kunde jag bära upp krukor och förbereda för plantering istället. Sonen bar sedan ut alla krukorna på altanen. Sedan bar han upp möblerna också och lagade middag till oss. 

Jag planterade i alla fall blommor i krukorna på bron och hoppas att det inte blir några järnnätter att tala om. I växthuset fick även tomater och chiliplantor större krukor. Något de borde fått för länge sedan.....men jag hoppas att hösten bli lång och varm....då hinner det nog bli frukter på plantorna ändå....

Nu väntar vi bara på sommarvärmen. Låt den komma!

Krukor fyllda med jord färdiga att plantera i, men det får vänta. Orken tog plötsligt slut.  

Barbafamiljen har bleknat betydligt men än lyser de upp på altanen.