tisdag 29 maj 2018

Alltså, åh, vad jag tycker om det väder vi har nu. Varmt och skönt, klockan är åtta på kvällen och det är fortfarande drygt tjugo grader varmt. Alldeles underbart! Inte en brodd i sikte utan enbart sandaler och bara sommarben. Visserligen lite bleka ännu, i alla fall mina, men oj vad de gillar att slippa täckas av långbyxor utan istället får njuta av sol och vind.....och myggor.....

Just nu gör det varma vädret att jag längtar extra mycket efter sommarledigt. Det lär jag inte vara den enda som gör. För även om det fina vädret gör att det går att vara ute länge på kvällarna, så drömmer jag om soliga mornar liggande i hängmattan ute i växthuset. Att få ligga där och veta att inget speciellt står på programmet...men dit är det ett tag.

Den här veckan är synnerligen hektisk, på fredag börjar min tentavecka, så fram till dess ska jag försöka hinna med två veckors arbete på fyra dagar....undrar just hur de som bestämt placeringen av tentan tänkte....de kan ju inte ha den minsta lilla aning om hur hektiskt det är i skolans värld den här tiden på året.

Hur som helst, jag jobbar på men kommer ihåg att stanna till och dofta på syrenerna som jag går förbi ibland.

Sommarsallad till middag!