tisdag 27 mars 2012

Jag funderar på att flytta min matblogg från Amelia till Allehanda...jag är lite less på all reklam som omger Ameliabloggen.
Jag vet också att den kan vara svår att hitta till nu (om man inte har adressen) efter att de gjort om utseendet på startsidan för Amelias bloggar.
Då tänkte jag att det kan vara trevligt med lokalt bloggande i stället...Allehanda använder samma bloggverktyg som Amelia så det borde gå rätt lätt att importera den.
Men det får jag fundera på ett tag till tror jag. Vill vara säker innan jag tar steget....
Hm, verkar som att jag har små bekymmer just nu..........



Upphottad ravioli med sallad! Gott, om man gillar ravioli förstås.....
Nu är de här, alla kartonger och småpluttegrejor från IKEA. Gångjärn, dämpare och allt mellan himmel och jord. 1025,40 kg vägde alltihop. Pust för att lasta av allt det.
Själv var jag inte hemma utan jag hade husvakter som tog emot leveransen. När jag tittar på bilden ser det inte ut att vara så mycket men jag lovar att när jag stod där i garaget och kollade på nära håll så var det som om kartongerna ville hoppa på mig......Men till slut kommer allt att vara ihopmonterat och sitta där det ska. Det kommer att bli underbart. I dag ringde de från Lundgrens och sa att mina vitvaror var färdiga för utleverans även de. Så på måndag fylls garaget på ännu mer! Tur att det är en årstid när bilen kan stå ute utan problem.


Ja på tal om bilen, det var tydligen en läcka på någonting under bilen. Någon slags behållare med en behållare inuti....hörde inte riktigt vad han sa eftersom vi har så dålig mobilmottagning på jobbet.  Men klart är att det inte var olja utan nån annan kladdig vätska som fanns i den inre behållaren. Fast de kunde inte förstå hur den hade gått sönder för den yttre behållaren var tydligen hel....nåja det måste bytas, reservdelarna finns i  Danmark men det är ingen fara att köra med bilen så i morgon när jag ska på återbesök på ortopedmottagningen  får jag skjuts till Själevad och kan hämta hem bilen ett tag.

Idag har jag plågat mitt knä ett tag på eftermiddagen. Jag börjar alltid med att cykla nu när jag tränar och det är bara att konstatera, sorgligt nog, att flåset är på låg nivå. Förhoppningsvis blir det bättre allteftersom att tiden går. Hungrig av att träna blir jag i alla fall så jag har en upphottad ravioligratäng i ugnen. Med extra chili, parmesanost och riven gratängost på toppen blir det en riktig festmåltid! Lite oregano när den kommer ut ur ugnen får fullborda det hela.