onsdag 26 december 2018

Annandag, en lugn skön dag som ägnas åt vila och lite träning. Jag har dessutom börjat brottningsmatchen mot tvättamöban i källaren. Den har fortfarande ett markant övertag men jag knappar in. Just nu leder den med 4-1 men jag ska vinna, det har jag bestämt mig för.

Förutom de plågsamma närkamperna i tvättstugan ägnas dagen mest åt att slappa. Med tanke på att jag vaknade strax före lunch har det inte hunnit gå så många timmar av dagen ännu....det innebär att jag kan ta det lugnt länge än.

Julhelgen gick snabbt som vanligt, om än den samtidigt har känts lång. Några sköna avslappnande dagar i Gustafs hos min morbror med familj gjorde gott. God mat, promenader och sköna sovmornar var precis det jag behövde.

Juldagen vaknade jag hemma i min egen säng och klev upp i ottan för att tända marschaller. Efter att ha gjort det kröp jag ner i sängen igen för att somna om men ändrade mig snabbt. Det blev en promenad runt byn istället för att titta på fackeltåg och alla marschaller som lyste upp den mörka juldagsmorgonen. Magisk stämning! Fast sen var det skönt att lägga sig under täcket och somna om igen.

Idag fortsätter jag njuta av att vara ledig, funderar bara på hur jag ska lyckas ta mig ur sängen imorgon bitti....men det löser sig nog....jag har ju lyckats förut så jag lär lyckas igen!

Juldagsmorgon!

Lummer och ljus hjälpte till att fixa juldukningen.
Stjärnan lyste klart i Gustafs!



Juldagskalkon!

Julaftonslunch!