måndag 2 januari 2012

Nu är kvällen här igen, idag har jag suttit och gjort en del skoljobb som skulle ha varit klart innan jul....sen har jag börjat fundera över vad min vikarie ska få ta tag i när skolan börjar.

Tyvärr kan jag inte göra all planering klar ännu, jag behöver kolla in lite material på skolan först. Dessutom måste ju min vikarie få vara med på ett hörn också. Men för att det ska bli kontinuitet för eleverna är det viktigt att jobbet följer en röd tråd och att vikarien kan ta vid där jag blev sjukskriven. 
På onsdag ska jag träffa min vikarie...på torsdag ska jag träffa vår musiklärare och tillsammans med henne planera upp vår gemensamma del av musikundervisningen för terminen.  Så helt utanför skolans värld är jag ju inte även om jobbet i klassen får vänta. 

Önskar verkligen att jag kunde börja jobba nästa vecka men tyvärr tror jag inte att jag orkar det...räknar dock med att sjukskrivningen inte behöver vara mer än 1-2 veckor sen de plockar gipset i slutet av januari. Bara spaghettikänslan, som alltid infinner sig när det stöd gipset trots allt ger, försvinner då ska jag på´t igen!!! Tiden fram till mitten av februari får gärna gå ganska fort sen kan det få lugna ner sig....

Ikväll har sonen provat sina julklappsskridskor och vi har ställt in skydden så att de passar skenorna. Nu kan han åka i skrillor som inte är för små längre...däremot lär de ju vara lite hårda i början till dess att de är inåkta. 
Meeeen var det tvunget att regna så att det blir glashalt efter vägen....på gården höll det precis på bli så att jag vågade mig ut men nu är det kört igen.
Det jag inte ser fram emot är morgondagen när jag ska ner och byta gips, gillar inte att åka när det är halt.
Måste bilen ut då vill jag köra själv, men nu har jag ju inget alternativ. Tycker synd om mamma för det blir ju hon som får köra....men förhoppningsvis hinner de sanda ordentligt och så får man hoppas att det kommer mer snö som fryser fast i det hala innan dess....
Kaffe, lite morgonteve, det är bara tidningen som saknas. Men tids nog får jag läsa den. Sonen sover ännu, men i morgon får han kliva upp tidigare för då ska han åka med till stan när jag ska byta gips. Det innebär ju förstås att jag också måste kliva upp tidigare....Jag njuter verkligen av dessa slöa morgontimmar under täcket. Idag tänker jag göra det ett tag till....