söndag 14 augusti 2011

Sensommarlöv

Sitter och lyssnar på vinden som susar i träden. Det hörs att det är sensommarlöv på träden, det låter liksom torrare mer rasslande än det gör när vinden tar i under tidig sommar. Hur gärna jag än vill att sommaren ska stanna flera månader till är det bara att inse att vi är på väg mot en annan kyligare årstid. Jag hoppas ändå att sommaren biter sig fast ett tag till och vägrar ge efter för det kalla. Då kan man dröja sig kvar i sommaren även fast jobbet börjat.
Nu har jag nyss avnjutit grillade kycklingrullar till lunch. Det var gott, problemet är bara att jag stoppade i mig alldeles för mycket. I källaren snurrar tvätten, ute hänger de maskiner som är färdiga på tork. Om ett tag ska jag ta fram min arbetsväska och förbereda mig för jobb i morgon. Men inte än...

Snart börjar det....

Sista söndagen innan jobbet startar välkomnar med strålande sol. Underbart! Att vakna med huvudvärk var däremot inte lika underbart. Men jag sitter med kaffemugg och har tagit en huvudvärkstablett så det borde väl släppa snart tycker jag. I vårt hus ska det tvättas idag, på Olympia är det fotbollens dag.