fredag 3 maj 2013

Slötittar på nyheterna och ser att någon brutit sig in i Västerås domkyrka. Där stal man Erik XIV:s krona, spira och äpple.  Undrar hur den tjuven tänkte...det är ju inte direkt några saker som går att sälja. Så dumt!
När sonen och jag var på semester där för ett antal år sedan spenderade vi en lång stund i domkyrkan....vi tittade bland annat på dessa begravningsregalier....men nu är det någon lurk som har tagit dem....

Jag ser också att man har gripit en 16-årig pojke som misstänks för nio katters död. Undrar vilka hans motiv var? Om han nu gjort det förstås. Känslan är att det måste vara en väldigt trasig ung man. 

I DN läser jag att en mäklarfirma föreslår sina anställda att tatuera in firmans logga på armen....då ska de visst få 15% mer i lön...hmm...undrar om någon enda skulle kunna tänka sig det? Bara tanken gör att jag ryser....Lek med tanken att ett halvår senare är det dags att byta jobb....Då blir det till att betala laserbehandling för att ta bort tatueringen för inte lär man bli anställd av något annat företag om man har konkurrentens namn intatuerat på kroppen....Det blir nog dyrt det!

I avdelningen mindre lyckat måste de två piloter hos Air India som bestämde sig för att ta en tupplur och låta flygvärdinnorna flyga ett tag ingå.....tyvärr lyckades en av flygvärdinnorna stänga av autopiloten av misstag....Air India förnekar att detta hänt...så vem vet egentligen? Jo flygvärdinnorna och piloterna men de lär ju inte vara intresserade av att berätta om det nu verkligen gick till så. Men man kan ju tycka att passagerarna i Business class borde ha reagerat om de plötsligt upptäckte en pilot eller två som satt och sov bredvid dem.



Vårt växthus tar form....nu är takstolarna på plats och man ser
 hur det kommer att bli...i alla fall på ett ungefär.