måndag 30 april 2012

Snart är den här valborgsmässoaftonen över. I stället för att åka till Härnösand kom Härnösand till oss med mat och allt. Fast vi höll till hos mamma. För även om vårt kök börjar se ut som ett kök är det en del kvar innan det går att laga mat där....ström till exempel, spis och vatten.....Maten de bjöd på var mycket god, efterrätten gav mersmak, tyvärr är den kvar på Köpmangatan annars hade jag nog tagit lite till nu...

Det blev inget besök vid brasan ikväll, låg i soffan hos mor och såg Alcatraz i stället, dubbelavsnitt. Genom fönstret såg vi några stackars raketer som sköts upp, desto fler hördes. Det smällde och pangade lite här och där men inte alltför mycket. På vägen hem tog vi vägen förbi Tjärnstugan, så vi har i alla fall tittat på det som är kvar av elden....

Det känns fortfarande okej i mitt huvud, hoppas verkligen jag får sova en hel natt utan att vakna med spränghuvudvärk....nån måste ju bli den första igen kan man tycka. Det borde vara dags i natt!
Nu har jag vaknat till liv efter att ha varit däckad av huvudvärk igen. Snickaren kom som vanligt sju i morse, jag och huvudvärken flydde ner i källaren där jag låg totalt däckad fram till dess att det var dags att åka på vårdcentralen för att kolla upp eländet. Konstaterades att det var helt vanlig migrän om än väldigt intensiv och elak. Skönt trots allt, att det inte var någonting annat.

Nu har värken äntligen släppt och jag har ätit lite och börjar få magen att lugna ner sig den också. Den har ju en benägenhet att bli orolig och illamående när huvudvärken är som störst. Här där jag ligger på soffan i vardagsrummet känner jag hur livsandarna sakta börjar vakna.

Snickaren blev klar med alla täcksidor och annat småplock vid halv elva idag. Nästa steg kommer att bli kakel. Det står hemma i hallen nu, mamma åkte och hämtade hem det så på onsdag kommer nog det upp om allt går som det är tänkt. Längtar!