onsdag 18 maj 2011

Brunt bälte

Nu är vi hemma igen, jag är stolt mamma till en kille som gav järnet trots att han inte mådde helt toppen. Hela hans grupp genomförde graderingen på ett föredömligt sätt, total uppmärksamhet i en dryg timme, snabba attacker, snabbt försvar! De var bara tre par som graderade till brunt monbälte så det gick relativt snabbt ändå trots att det var många tekniker att visa upp.
På vägen till stan fick vi vända vid Mellanselskorsningen för att hämta monpasset som vi glömt....Då blev det lite stressigt. Hastighetskontroller var det efter vägen ikväll, både när vi åkte ner och hem, men se jag klarade mig! Till graderingen hann vi i tid ändå! Så det här var dagen när jag fick stoppa polisen men de fick inte stoppa mig....

Graderingskväll.

Nu laddar sonen, snart är det dags, teknikerna som gnuggats det senaste året ska visas upp. Sitter de kommer han hem med brunt monbälte ikväll. Han är lite risig och raspig i rören men det ska säkert gå bra. Men lite spännande är det allt. De är åtta stycken som ska gradera, om alla kommer.
Skoldagen gick snabbt, som vanligt, på förmiddagen stannade en polisbil till på skolgården och hälsade på. De körde i privatbil så det syntes inte att de var poliser så jag gick fram lite argt för att tala om att det är förbjudet att köra på skolgården under dagtid....Så idag stoppade jag polisen, eller försökte i alla fall....Barnen blev glada, det var spännande. Synd bara att så många var på badet. Ett bra initiativ att stanna till och hälsa när de har tid över!