måndag 13 februari 2012

Jag är rätt nöjd med mig själv. Efter att middagsdisken var bortstökad ikväll har jag bara slappat och tagit det lugnt. Trots hur mycket som helst att göra här hemma blev det vila framför teven. Jag tror att det är viktigt att inte ha en massa krav på mig själv att jag ska hinna saker på kvällarna, mitt knä behöver nog vila då med tanke på att jag arbetar heltid på en gång.
Andra arbetsveckan efter sjukskrivningen är påbörjad, det känns helt overkligt att det bara är tre veckor kvar till dess att det är sportlov....Tiden flyger verkligen iväg! ( tur att något flyger i alla fall eftersom jag och sonen inte kunde det nu...)

Tycker synd om Sudden, han har rätt ont där han slog sig idag. Hoppas det lägger sig under natten så det känns bättre i morgon, risken är dock att smärtan upplevs värre dagen efter.....Vi smorde i alla fall smärtstillande alldeles nyss, vi får nog smörja i morgon bitti också eftersom det är skidor på idrotten och det verkar han inte ha några planer på att hoppa över.......men det kan ju kännas annorlunda när det är dags! Att ha en öm svanskota är ingen höjdare direkt.




Nu äntligen har det blivit soffläge. Arbetsdagen gick snabbt med arbete i klassen på förmiddagen och möte med intressanta diskussioner på eftermiddagen! Sen tog jag sparken upp till mamma med värktabletter för hennes onda rygg innan jag slank in på affären och köpte risnudlar till dagens middag. Det blev en wok med kycklingrester idag.

Mitt knä har inte protesterat nämnvärt efter åkturen igår, skönt. Hoppas det håller i sig. I morgon ska jag till sjukgymnast igen, de har fått tag i en vikarie. Det kommer att bli spännande att se hur många grader jag har fått till!

Sudden skulle egentligen träna ju-jutsu ikväll men han får vara hemma och vila eftersom han slagit sin svanskota så det gör ont när han anstränger sig. Därför blir det en lugn kväll hemma för oss båda.

Om allt gått enligt planeringen skulle vi ha varit på väg mot Stockholm nu....i morgon var det tänkt att vår Vietnamresa skulle ha startat. Nog tycker jag att det känns tråkigt men det var säkert nån mening med allt detta också. Vi får fundera hur vi ska lägga upp det om vi gör ett nytt försök, det känns inte riktigt lika enkelt att ta ledigt när sonen börjar sjuan bara....men vi hittar säkert nån lösning. Fast inte hjälper det just nu när jag har en djup längtan efter tropisk värme, varma hav, palmer och exotiska miljöer.....