tisdag 8 maj 2012

I morse blev jag lite besviken....bänkskivorna borde ha kommit den här veckan men de har blivit försenade.....Inte för att det är hela världen, men jag längtar så jag tror jag blir tokig efter ett färdigt kök.

När jag kom hem från jobbet (där  var det toppen) gick jag in i köket, såg mig omkring och tänkte att det kommer aldrig att bli färdigt. Sen kokade jag en mugg kaffe, satte mig ner och drack den i lugn och ro. Då efter en stund kändes det genast bättre.

Det har trots allt hänt en del idag. Diskmaskinen har kommit in på plats, kylen står även den i köket igen. Även om den står lite längre till höger än den ska...den väntar också på bänkskivan....

I morgon kommer elektriker och gör en del jobb igen, lampor, brytare och kontakter som ska på plats. Elcentralen ska också bytas ut, kanske blir det i morgon det med. Köksön ska också få sockel den här veckan.

Själv hade jag ett stort behov av att få känna att nån liten del av köket är klart. Så jag satte upp en liten hylla med två kokböcker på...Skafferiet har också flyttat från vardagsrummet till köket.

Nu när jag ser tillbaka på det jag har skrivit inser jag att det har och kommer att hända en hel del denna veckan trots allt. Det har blivit lite närmare klart!!
Ett hörn i mitt kök som är klart.
Här skulle det ha kommit en bänkskiva den här veckan......