fredag 4 januari 2013

Nu närmar den sig, dagen när det är dags att börja jobba igen. Med rutiner och tider att passa. Det finns de som längtar efter rutiner och tycker att det är skönt när vardagen börjar igen....dit hör inte jag....att leva för dagen är ingenting jag har några som helst problem med.
Nu är det ju tyvärr så att det behövs pengar för det....alltså är det ju tur att jag har ett jobb jag trivs med, på en arbetsplats som jag tycker om att vara på, med arbetskamrater som får mig att må bra. Så jag får helt enkelt passa på att njuta av dagen så mycket det bara går resten av den här veckan. Men att höra mig säga att jag längtar efter rutiner.....sannolikheten för det är mycket, mycket liten....

Nu passar jag på att slappa med en kaffemugg och tidning, det är härligt. Nyheterna rullar på teven. De berättar bland annat att rutavdragen har ökat, det är fler och fler som nyttjar det. Ingenting jag har använt hittills, rot och jag är däremot goda vänner....I Stockholm jagar de rånare och protesterna i Indien har börjat spridas till Nepal.
Sveriges straffläggning från igår i Junior-VM visas vid flera tillfällen...Niclas Wikegård intervjuades nyss per telefon....han var halvtrött efter att ha sovit halvdåligt för han var halvglad att småkronorna var i final.....Jag kan tycka att han använde halvdålig svenska också....

Idag ser det ut att bli en härlig dag, om än lite blåsig kanske. Fast alla dagar utan snöfall är fina dagar tycker jag. En rejäl promenad ska jag satsa på under dagen, så rejäl mitt knä orkar med vill säga. Men först frukost, sen träning!