söndag 17 februari 2019

Njuter i mitt soffhörn medan jag lyssnar till knastret från braskaminen och rock från högtalarna på övervåningen.

Ligger och filurar över veckan som gick och laddar samtidigt för en ny arbetsvecka. Förra veckan var väldigt intensiv men så rolig och givande. Hela veckan gick extra mycket i språkets och berättandets tecken. Nu bubblar det i hjärnan av idéer och tankar att utveckla.

Igår låg jag nerbäddad under en filt nästan hela dagen, att ha haft en intensiv vecka med en begynnande bihåleinflammation tog ut sin rätt. Vilan var välbehövlig, idag har jag orkat mer. Jag tog en lång promenad i solen efter att först ha tagit en tur till återvinningen. Känner mig stolt över mig själv, det var inte berg som skulle flyttas dit utan precis lagom mycket för att rymmas i några kassar som jag klarade av att bära. Klappar mig på axeln!

När jag kom in igen ringde en god vän och med henne i lurarna gick jag runt här hemma och plockade undan smått och gott som blivit liggande. Snabb golvstädning på det så kände jag mig ännu mer stolt över mig själv....jösses....återvinning och städning samma dag....vad har hänt?

När det så blev dags för middag var planen att det skulle bli tagliatelle med en god sås till. När såsen var klar upptäckte jag att den enda pastan som fanns var lasagneplattor....det blev alltså lasagne istället. Men jösses så gott det smakade och som bonus kommer det att räcka till flera matlådor. Hurra!

Kanske var det morgonens äggröra med timjan och chiliflakes som gav energi.