torsdag 9 augusti 2012

Halva dagen ägnades åt att städa bland alla badrumssaker....det var inte så dumt att måla om på toan då fick jag chansen att gå igenom lådor och annat innan det flyttades in igen. Det blev inte riktigt gjort när vi flyttade i höstas så det fanns en del skrutt att ta hand om....Sen blev jag lat som bara den. Handlade lite mat så att det finns till sonen i helgen, men sen har jag bara läst och slöat. Till slut började vi känna oss hungriga så jag gjorde lite pytt till middag. Nu ska jag slappa ett tag till sen ska jag packa ihop lite saker att ta med till tjejträffen i helgen!
Torsdagspytt
Det kan vara så att jag prioriterade hemmajobbet fel. I går var det fint väder, då var jag inne och målade. Visserligen gick jag mellan garaget och huset så lite frisk luft fick jag, dessutom hade jag fönstret öppet.
Idag när vi tänkt vara ute, regnar det....inte direkt lockande att vara ute i härbret och mysa.

Men det kan ju hinna ändra sig till eftermiddagen. Fördelen med att det regnar idag är att jag i lugn och ro kan städa in alla saker på toan. En annan fördel med att jag målade i finvädret är att det torkade bättre i går än det skulle ha gjort idag. Så hur jag än vänder på det blev det ju positivt i slutändan.
Jag har i alla fall träningsvärk lite överallt idag, men inte alls ont i nacken. Smörjan på nacken i går kväll gjorde susen. Tur det!

Fortsätter regnet hela dagen ska jag kanske hjälpa sonen att fixa lite på hans rum. Han vill sortera undan några av sina legomodeller och därmed kunna ta bort en hylla. Den stora dödsstjärnan tänker han ha kvar ett tag till men jag skulle tro att det närmar sig slutet för den också. Fast alla modeller sparas, eftersom vissa av dem inte finns att få tag i längre och därmed har högt samlarvärde.
Hade vi ett hus med obegränsat utrymme skulle vi kunna inrätta ett speciellt Star Wars-rum. Då kunde vi bygga upp alla modeller och sätta dem i täta glasskåp (så man slipper damma). På väggarna skulle vi ha våra sparade affischer. Men än så länge är det i plastlådor de får ligga!