fredag 23 mars 2012

Teknikens under....eller inte.....

Teknik som inte fungerar är väldigt irriterande....sonens nya bildskärm fungerade inte så då kopplade vi in den gamla igen...då funkade inte den heller. Snacka om antiklimax, men efter att ha testat alla kablar till andra enheter har vi uteslutit att det är dem det är fel på. Bildskärmarna i sig fungerar också, det är bara datorn som inte skickar några signaler till dem. Misstänker att det är Suddens nya grafikkort som krånglar, det har strulat lite under den vecka det har suttit i datorn också....men jag är som sagt ingen teknikexpert så det kan ju lika gärna vara något annat.
Själv bara suckar han och säger att det nog inte är meningen att han ska ha en dator.....jag tycker så synd om honom, han är värd teknik som fungerar så aktsam och försiktigt som han är med sina teknikprylar!!
Men som vi båda konstaterade, det är trots allt en världslig sak, vi är friska och mår bra, det är viktigast. Sen gick han och hämtade sin bok med en relativt nöjd min ändå och sa: "Jag sätter mig med  min bok i stället, böcker krånglar i alla fall inte"....
Det går lika snabbt varje vecka, det är redan fredag kväll. Den här dagen har varit toppen, i skolan har mina elever arbetat på fantastiskt bra och vi konstaterade att veckan gått fort som vanligt.
När jag kom hem efter att ha tränat hos sjukgymnasten hade Sudden dammsugit hela huset! Underbart!!! Det innebar att jag kunde åka och handla och sen ta en snabb dusch innan jag fixade mat.  Nu är det en skön känsla att slå sig ner i soffan och slappa efter att ha ätit en god plockmiddag med lite allt möjligt!