fredag 20 december 2019

Nu är jag hemma igen efter några mysiga dygn i Stockholm tillsammans med sonen. Att få tid att prata, äta gott och göra roliga och mysiga saker tillsammans är värt så mycket. Jag träffade också en vän jag inte sett på nästan trettio år. Den känslan, när vi kramade om varandra igen var så varm och go´. Snacka om fin start på min julsemester.

Naturligtvis handlade besöket i storstan egentligen om att se den sista filmen i sagan om Skywalker, två gånger för att vara exakt. Spänningen inför premiären var stor, hur skulle regissören och manusförfattarna lyckas få ihop alla spretiga trådar som hängde löst. Jag tycker att de lyckades ganska bra, filmserien fick ett värdigt slut, de lyckades förvalta den speciella känslan från den första trilogin rätt väl, om än filmen har långt kvar till dess att den når upp till the Empire strikes back. Jag är i alla fall glad att vi såg filmen två gånger, den var faktiskt bättre efter andra visningen.

Bäst av allt med besöket i Stockholm, jag fick med sonen hem!

Nu njuter jag av årets första torkade älg med sichuanpeppar som min kära mor fixat till medan vi var borta! En mycket bra start på den här fredagen!