fredag 27 mars 2015

Jag ligger och tittar på ett program där ett brittiskt par tittar på olika fastigheter i Karibien med tanken att köpa ett semesterhem. När jag ser hur palmbladen vajar i vinden syns det hur varmt och skönt det är. Tanken att sitta där på terassen med en kall mojito och bara njuta av de varma fläktarna gör att jag känner att det snart är ett måste att få lite klöver (tre) på trisslotterna eller att våra Lottorader äntligen ger en större vinst än 28 kronor....visserligen är det varmt och skönt här inne med elden som flammar i braskaminen men det är inte riktigt samma sak.



Fast just nu blev det reklam och Stefano Catenacci säger att nya Milda är kockens val. Hans val? Skulle inte tro det....undrar just hur mycket han tjänar på att säga det? Att det skulle vara en produkt han använder i sitt restaurangkök tvivlar jag starkt på.

Jag struntar väl i kockens val och fortsätter att drömma mig bort till ett semesterhus i ett varmt land....där jag har en pool och palmblad som fläktar mig där jag sitter med min drink!
Jag erkänner, jag har tjuvstartat påsk! Med tanke på att påskhelgen brukar gå så fort beslutade jag mig för att redan idag ta fram våra påsksaker.

Nu är de på plats, påsksakerna, det som saknas är påskgodis i påskäggen. Men det kommer förhoppningsvis påskharen med....annars är risken stor att vi blir utan.....

Tuppen/ kycklingen tittar ut! Längtar nog efter våren. 
Kanske har påskhönan lagt äggen runt ljusstaken....
Sonens påskkonstverk har kommit fram igen. 
Pip, säger lille Ullis!

Vår fina trähöna pryder sin plats i vardagsrummet.

Vad är det där?

Vår fina bonad som önskar Glad Påsk.

Tänk om det skulle vara godis i alla ägg.....

Ägglyktorna lyser fint nere i gillestugan.