söndag 17 april 2011

Efterrätt

Efter tacogratängen blev det dags för efterrätt - mjukrörd vaniljglass, med kaksmulor i. Till det jordgubbar. Mums! Nu är magen nöjd och glad igen.

Blåsväder

"När du har gått omkring länge ute i blåsten och plötsligt går in i någons hus och han säger - Du kommer precis lagom för en liten munsbit av något slag! Då vet du att det är en trevlig dag." Nalle Puh skulle nog tycka att honung vore en bra munsbit men om någon tittar in till oss denna blåsiga dag för en liten munsbit blir de bjudna på tacogratäng!

Tur och retur

Hemma igen efter en tur till Övik för att hämta hem sonen. Köpte fina penseér som jag ska plantera i blomlådan på bron. Jag ska också göra i ordning en liten kruka till pappas grav.  Vi blev bjudna på lunch innan vi åkte hem, sen somnade sonen i bilen på vägen hem. Han är rätt trött efter en hel helg med kompisar. Nu vilar han en stund. Mitt dagsprogram så här långt har i alla fall hållit ganska bra, datorjobbet avklarat, kycklinggardinerna sitter uppe, nu ska jag gå ut i blåsvädret och plantera blommorna!

Ludd

Morgon igen, trötta ögon men morgonkaffet råder nog bot på det hoppas jag. Dagens planer är att göra lite datorjobb, byta gardiner i matrummet, åka till stan och hämta hem sonen. Just nu känns hjärnan trög, den har nog inte vaknat ordentligt. " Människor som inte tänker ordentligt har inga hjärnor; snarare har de ett grått ludd som har flugit in i huvudet på dem av misstag." Nalle Puh igen! Så känns det just nu men jag hoppas luddet flyger ut och att hjärnan vaknar snart....