söndag 28 augusti 2011

Mätt och nöjd

Nu är jag mätt och nöjd igen, laxen med gurksås blev en höjdare, fast sonen tyckte det var konstigt med riven gurka i...åt med god aptit gjorde han i alla fall! Vid middagsbordet frågade han vad som var i såsen och när jag berättade sa han att då förstod han varför det luktade vin i köket...
Disken väntar och en tvätt i källaren väntar på att hängas...en tumlare väntar på att tömmas också....men det får allt vänta en stund till. Jag vilar.

Matsedel

Nu är veckomatsedeln för nästa vecka gjord. Även om jag inte alltid följer den så är det så skönt att veta vad man kan göra till middag i alla fall. http://blogg.amelia.se/katarinaspis/ Till middag idag bli det en god gurksås, lax och färskpotatis!

Lingon

Åkte ut till härbret en sväng för att se om det fanns några lingon där i år. Plockade nån liter för att ha i frysen till kalla lingonsåser under vintern. Sen blev det falukorvsparisare till lunch. Nu är magen mätt, tvättmaskinen har centrifugerat klart så den väntar på att hängas, disken ska diskas men sen blir det nog lite soffhäng igen....
Söndag morgon, grådiset hänger i luften och soffhäng verkar vara en bra idé. Men tvätthögarna väntar i källaren så det blir nog några maskiner som får gå också. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på denna dag. Vi får se...vila känns som en bra tanke!