fredag 16 december 2011

Fredag kväll och jag och sonen har precis sett första halvan av Sagan om ringen. Inga fler värktabletter har kommit förbi mina läppar, lite mindre yr känner jag mig allt. Skönt! Illa mår jag inte heller. Eftersom jag har vilat de senaste timmarna värker inte knäet nämnvärt trots avsaknaden av medicin.

Idag har jag äntligen fått iväg alla julkort. Dessutom har julklappar slagits in och skickats till Östersund. Jag fick tänka om lite gällande vissa då de var för tunga och klumpiga för att sändas med post. Men de finns ju kvar till ett annat år.

Jag hade tänkt göra lite julgodis idag också men det får vänta till en annan dag. Det är fortsatt slapparläge i soffan som gäller, fast snart måste jag göra en kort paus för att ta min Fragminspruta..... nu är det  33 kvar, om en stund är det bara 32...........
Jag trodde att  värktabletterna jag fick utskrivna den här gången faktiskt hjälpte mig mot smärtan utan att göra mig yr och illamående. Men nu har det gått några dagar och kroppen börjar protestera, nu mår jag illa och det snurrar. Inser att de här inte funkar heller, så nu är det bara att lägga ner värkmedicin och hoppas att smärtan inte blir alltför stor. Jag fixar inte att må så här.
Det jag trodde var förkylning i morse var falskt alarm, det är nog helt enkelt så att alla mediciner gör att jag blir hängig också. Så nu lägger jag ner alla blåa och andra flerfärgade tabletter.....
Åh, vad jag tycker att det är surt att inte kunna jobba. Jag vill ju verkligen vara med mina elever i klassen. Även fast jag vet att de har det bra ändå så önskar jag att jag kunde vara där. Läste precis deras veckoblogg och då längtade jag ännu mer.

Idag på morgonen har jag tvättat håret och hela mig,  fast först var min vvs:are här och fixade duschstången i duschen och kollade värmen i sonens rum. Han klagar över att det är kallt ibland, så vi har försökt fixa det. När det var mitt rum för länge sen och jag frös då var det ju min pappa som fixade så det blev varmt, men nu är det ju ett annat värmesystem. Centralen till fjärrvärmen är dessutom helt annorlunda mot den jag hade i mitt förra hus så jag måste lära om. Men nu så....

Det kom ingen rullstol igår, hoppas den kommer idag istället. Planerna för dagen är annars att göra klart alla julkort och sen eventuellt göra en omgång med Rocky road, om jag orkar. Vi får se. Känner mig lite hängig, en av läkarna som jag träffade på akuten smittade mig med sin förkylning och idag känns det som om den har tagit ett riktigt grepp om mig, eller så är jag bara trött ändå....för jag är egentligen inte så hostig....kan ju vara kroppen som vill att jag vilar....ska nog lyssna på den, lite i alla fall.