tisdag 14 augusti 2012

Nu har jag hämtat tillbaka min klockradio från sonens rum och han fick tillbaka sin skruttiga som glappar i volymknappen och gör så att jag inte hör den och därmed försover mig.... Då har jag i alla fall gjort det jag kan för att inte försova mig ännu en morgon. (Att lägga sig i tid är förstås också ett sätt...)

Klockradion jag har återerövrat börjar att spela tyst sedan ökar den volymen allteftersom....till slut kan man inte låta bli att vakna....

Jag vet att jag är gammaldags som inte använder mobilen, men jag tycker om att kunna slå ut med handen och få tyst på klockradion....använde jag telefonen skulle jag förmodligen slå sönder den rätt snabbt....då är det billigare att köpa ny klockradio ibland.....eller så kan man ta tillbaka den sonen fått låna (för att han tyckte att sifferfärgen på displayen var snyggare på min).
Min radio tender wake- up med gröna siffror!
Den här dagen började inte bra.....när jag svagt hörde klockradion tänkte jag för mig själv att klockan inte kunde vara 6.20 redan, för jag var alldeles för trött. När jag motvilligt vände mig mot klockradion lyste siffrorna 7.07. Usch vilken chock, jag hade tio minuter på mig innan min arbetskamrat skulle plockas upp vid gamla macken. Jag åt lite yoghurt, borstade tänderna och sen var jag klar att åka. Visserligen tog det ett tag på förmiddagen innan huvudet började fungera, men till slut blev det ordning på den här dagen också. Därför fick jag ta mitt morgonkaffe och läsa tidningen när det blev kväll.
Morgontidning blev kvällstidning idag.
Efter att ha ätit middag följde Sudden med kompisen till bussen, jag satte mig vid datorn och gjorde lite jobb. Men nu har jag faktiskt slagit mig ner i soffan för att kolla lite teve. Sen ska jag se till att komma i säng i tid....tänker inte försova mig i morgon!!
Fyllda pitabröd till middag!