tisdag 23 juli 2019

Nu är kuckelimuckmedicinen bredvid träningsmattan nästan slut. Otur med tanke på att jag absolut inte får sluta med mina ryggövningar. Ryggen är bättre, för varje dag som går märker jag en förändring. Fast det känns direkt om jag inte gör övningarna lika frekvent som jag bör. Alltså är det bara att vara tjurig och hålla i, det är då det hjälper att ha lite godsaker att muta mig själv med...

Jag tar dessutom små promenader varje dag. Det går bättre och bättre, nu gör det oftast inte ont alls när jag går. Det enda som hände idag var att jag blev rätt blöt innan jag var hemma igen. Men turligt nog är jag inte gjord av socker så med lite torra kläder var det löst. Spontana grillkvällar med grannarna och en och annan Marvelfilm hjälper även det tillfrisknandet så att det går åt rätt håll.

Min fläder som jag köpte i början av förra veckan grävde sonen ner i söndags, så nu behöver jag inte må dåligt över att den står i krukan längre. Nu är det då bara att hoppas att den tycker att läget är okej så att den överlever. Dör den är det i alla fall inte sonens fel, han gjorde nämligen precis som jag sa att han skulle göra. Men det är väl klart att den vill leva, busken vill förstås förse mig med massor av blommor så att vi alltid har fantastisk god flädersaft hemma.