fredag 14 december 2018

Idag har det varit den ljuvligaste av dagar. Varmt i luften, ett tunt molnlager och varma vindar. Visserligen rätt friska vindar men så sköna när de smeker huden på sin väg. Var de nu är på väg?

Jag har i alla fall inte varit på väg särskilt mycket idag. En lång promenad på stranden före lunch, en tur med bilen ner till Bahia Mar och ytterligare promenad bland båtar och fiskmåsar. Flaggorna på stranden var idag både röda - farligt att simma och blå - maneter i vattnet. Inte bästa badläget alltså men att låta vågorna skölja över fötterna vid strandkanten var inte alls dumt. Härlig temperatur på vattnet, i alla fall i mitt tycke. Nu slappar vi i lägenheten innan det är dags att laga middag.




Nu är det slöa härliga dagar. Laga lite mat, ta en promenad, sitta i en solstol på altanen och läsa, laga lite mat, läsa lite mer, ännu en promenad.....i en evig loop. Att dessutom gå runt barfota på klinkergolvet i lägenheten utan att frysa om fötterna är kvalitet. Jag gillar verkligen det här livet, det gör jag!