torsdag 15 maj 2014

Oj, nu var det flera dagar sen jag tog mig tid att blogga. Märkligt hur tiden flyger iväg. Jag inser att avsaknad av bloggskrivande  har att göra med det faktum att det är rätt fullt upp nu. Dagarna och kvällarna svischar förbi på ett näst intill osynligt sätt.

Jag har inte heller mått så jättebra denna vecka, huvudvärk varje natt och igår vaknade jag av att hela sovrummet åkte karusell runt mig. Efter att ha letat på nätet fann jag att det visst kallas karusellyrsel. Det finns i alla fall två varianter, en som går över efter tio minuter till några timmar. Och en variant som kan hålla i sig flera månader....som tur var blev det bättre efter en stund men jag är fortfarande lite svajig om jag rör huvudet alltför fort.
Dessutom har forskarna kommit på att migrän kan utlösa denna yrsel också. Med tanke på att jag hade vaknat av migrän tidigare på natten verkar ju det rimligt....Hoppas jag slipper åka karusell på ett tag nu bara...det var inte roligt. Jag tycker verkligen synd om de som drabbas av detta under en längre period.

Just nu ligger jag och tar igen mig en stund medan sonen är på väg från Umeå med buss. Han har varit på yrkes-SM. Det ska bli spännande att höra vad han har fått ta del av idag, om han fått några nya tankar inför gymnasievalet. Sedan ska vi ner till stan som vanligt eftersom det är ju- jutsukväll.