tisdag 17 juli 2012

Nyss gick vi upp till poolen för ett kvällsdopp....men vi vände fort. Det fanns inte många kvadratcentimeter ledig yta att bada i. Glada ungar tog upp all plats. Vi tog en promenad i stället, köpte glass och en tidning. Kanske badar vi strax innan de stänger där uppe.....eller inte alls.

Nu är det trötta fötter....det blir mycket promenerande även om tunnel och pendel används flitigt! Just nu slappar vi på hotellrummet en stund efter en intensiv dag.

Vi började på Naturhistoriska och Cosmonova. När vi gått runt där så vi var nöjda tog vi tunnelbanan till Östermalmstorg och gick på Armémuséet.

Intressanta utställningar. Medan vi var där inne pågick ett rejält åskväder utomhus. Det duggade fortfarande när muséet stängde så vi var tvungna att gå därifrån.

Med tunnel tog vi oss till Hötorget och där var det dags för lite mat i magen innan vi åkte tillbaka till hotellet. Nu slappar vi ett tag. Sen blir det nog bad i hotellets pool.





Har sovit gott hela natten förutom ett tag när de höll på med någonting på järnvägen. Det gnisslade illa och sen kom ett donk. Hade det varit så en gång hade det inte varit så illa men det fortsatte ungefär en timme.

Somnade i alla fall om och sov gott, då ringer plötsligt en väckare....sonens mobil....hans väckning sen igår. Han däremot har sovit lugnt. Inte vaknar han av såna småsaker.....

Snart ska det i alla fall bli frukostdags. Mums!

Nu är vi tillbaka på hotellet. Skönt att komma in, det var lite svalt ute så här sent. Efter den goda middagen gick vi på bio. Vi såg nya Spiderman. Faktiskt över förväntan, lite mer go i den här Spindelmannen än det var i den gamle. Nu lite bok och sen god natt.