onsdag 9 mars 2011

Nöjd pojke

Nu är sonen hemma igen, trött men nöjd. Han och kompisarna hade varit på Area1 på eftermiddagen idag och haft jättekul. Han bubblar och pratar om det hela tiden. Vi har ätit middag, det blev bakad potatis och nu ska han in i duschen.  Mitt knä börjar protestera, men positivt att klockan hann bli framemot sex innan smärtan kom. Ett steg framåt idag!

Självklart

Ja men det är klart att det måste snöa igen...Precis när gatorna började bli bara och man lätt kunde se var isen ligger kvar. Nu täcks allt över så att det ska bli riktigt svårt att gå  för mig igen...Skit också. Hoppas solen kommer igen så att det töar bort lika fort som det kom! Jag har tränat, det gör lite ont i knäet men känns ändå rätt okej. Junior har varit på Area 1 under eftermiddagen idag och skjutit laser. Han ringde nyss och det verkar som om han har haft roligt. Vid halv sex kommer han hem med bussen. Tro vad jag ska hitta på till middag?

Så gott

Åh, så gott det var med mat. Jag har ätit och får nu kaffe så nu är humöret på väg tillbaka! Än så länge idag känns mitt knä okej, jag har inte tränat så mycket ännu men nu ska jag sätta igång när magen har fått sitt. Hoppas det håller i sig idag, skulle vara skönt med en dag utan smärta.

Hungrig!!!

Okej, nu är jag vrålhungrig, är kaffesugen, blir snart på dåligt humör om jag inte får mat. Naturligtvis släpper bedövningen vid läpparna och runt tungan sist....det gör det något svårt att äta. Men eftersom jag känner att den har släppt på vissa ställen hoppas jag att det kommer att gå fort nu. Annars förvandlas jag snart till något mindre trevligt.

Tandläkarskräck

För ungefär en timme sen klev jag ur tandläkarstolen med en lagad tand. En bit hade spruckit bort ut emaljen och eftersom tanden var lagad sen förut måste de gamla fyllningarna borras bort så att det blev bara en lagning i tanden i stället för fler. Tanden sitter i nederkäken och då tas bedövning som gör att halva ansiktet blir bedövat. Jag tycker att det är riktigt läskigt med bedövningssprutan men även ljudet av borren. Även om det inte gör ont spänner jag mig bara jag hör det ljudet. Idag kändes det nästan ingenting faktiskt, tur, annars brukar jag vara svårbedövad. Men det är nästan så att jag tycker att det är värre än ryggbedövning och det är också jätteläskigt tycker jag. Jag kan vara en riktig fjant...men det står jag för!

Tidig morgon

Idag på morgonen är mitt knä återigen smärtfritt och inte svullet alls. Skönt att det i alla fall är bra på morgonen. Nu har jag lindat det, hoppas det hjälper. Frukosten ska ner, tänderna borstas och jag ska åka och fixa tanden där en bit åkt bort. Det ser jag inte fram emot, men om ungefär två timmar är det över!