torsdag 17 februari 2011

Soffläge

Sitter i soffan och ser lite TV, dessemellan tränar jag. Junior är i stan och spelar fiol. Mormor skjutsar. Längtar till dess de kommer hem. Då får jag pizza, de skulle äta i stan efter spelningen och sen ta med en hem till mig. Det kommer att bli gott. Nu ska jag träna böjen igen...det är läskigt till dess att jag böjt det jag klarar första gången för det sitter liksom fast inne i knät och delarna måste "hoppa på plats" innan jag kan fortsätta. Burr....Men som sagt, det är bara att bita ihop!

Aj

Aj vad muskelfästen och annat protesterar. Det fullkomligt skriker i mitt knä. Jag får nog ta det lite lugnare med träningen så här i början kanske. Jag borde egentligen träna igen nu men jag tror att jag vilar någon timme till. Det är ju dumt att köra slut på sig första dagen .....Men jag vill så mycket och känner att jag har lite svårt att acceptera att det kommer att ta tid. Jag vill att det ska gå fort!

Uppförsbacken blev plötsligt mindre brant

Så är jag hemma igen efter ett besök hos min sjukgymnast. Plötsligt känns uppförsbacken mindre brant. Vi konstaterade att där jag är nu tog det 3 veckor innan jag var förra gången. Det känns positivt. Jag trodde att jag hade ca 3 grader på knäböjningen. Det visade sig vara drygt 20 grader! Hurra!!! Nu har jag fått fyra övningar att göra hemma varannan timme. Två för knäböjningen, en för lårmuskeln och en för sträckningen av mitt knä. Nu är det bara att köra!!!

Snöfall inomhus

Oj vad det snöar här inne, i soffan och sängen och överallt där jag drar fram. Sex veckors hud ska plötsligt bort. Att man byter så mycket hud på den tiden ser man ju inte annars. Så jag smörjer, smörjer, smörjer. Är rejält öm på hela benet också men det blir nog bättre. Jag har dessutom ont , framförallt i muskelfästet på ovansidan av knäet. När jag går sticker det och gör ont, det känns som om skinnet sitter fast i allt jox därinne. Just nu känns det bara som en lång uppförsbacke men jag hoppas det känns bättre efter sjukgymnastbesöket.