tisdag 5 juni 2012

Åh, så härligt! Plötsligt kom sommarvärmen tillbaka igen. Allt känns lättare när solen värmer skönt där ute.
Efter att ha gjort klart på jobbet idag åkte jag till sjukgymnastiken för att träna. Min vanliga sjukgymnast var tillbaka och det första han fick göra när han träffade mig var att höra på mitt klagande....Men efter att ha tränat där nästan en timme känns det redan bättre. Han minskade några övningar som gjorde alldeles för ont i knäet och la till några nya som tränar samma sak men utan att göra så förtvivlat ont! Plötsligt känns det som om jag är på banan igen. Underbart! Dessutom mätte han knäböjningen och sen mitten av maj har jag ökat cirka tio grader. Eftersom det stått nästan stilla ett tag känns det som ett stort framsteg.

Väl hemma gick jag ner i källaren och där visade det sig att myrorna hade fest, de hade dessutom börjat bege sig till nya delar av huset så ut med skurhinken för att ta bort deras doftspår till varandra. Förhoppningsvis kommer bekämpningen på torsdag, till dess skurar vi bort dem, kanhända att jag trycker lite väl hårt på några också....

Sonen känner sig lite halvhängig idag, han skulle till en kompis för att sova över men vi kom fram till att det är bättre att han är hemma och vilar. Han vill ju vara frisk på torsdag när de ska hälsa på i de nya klasserna.
Så han får rå sig själv här hemma alldeles ensam ikväll för jag är bjuden till grannen på tjejmiddag. Det ser jag verkligen fram emot för det är ett tag sen vi sågs senast. Fast utan middag blir han inte, mormor skulle bjuda honom på mat!



Snabblunch....