måndag 19 december 2011

Usch nu värker det i mitt ben....knä, vad och fotled är det som gör mest ont. Fast mest värker knäet. Så nu blir det bara vila resten av kvällen. Jag ska ta mig ner till slapparsoffan och se på tv, hoppas bara att det finns nåt att se ikväll. Undrar om jag ska ta mig en värktablett....

Kaminhörna komplett med huggkubbe!


Idag började dagen med ett besök i Norrflärke hos mina kära elever och arbetskamrater. Så underbart att träffa alla barn (och vuxna) igen, eleverna hade musik när jag kom och sjöng så fint. Det kommer att gå toppen på avslutningen! Sen fick jag faktiskt göra lite nytta också, hjälpa till att lägga in bilder på bloggen, gå igenom några texter som skrevs ut och publicerades. Det kändes bra, ett tag funderade jag om det inte skulle gå att jobba med gips, men efter ett par timmar förstod jag varför det kan vara bra att vara sjukskriven, jag blev väldigt trött i knäet.....Men åh vad jag längtar tills jag kan börja jobba igen!!!

Nu väntar lite datorjobb, sen ska jag ringa mitt försäkringsbolag om den nya skadan....undra vad de ska säga......Har också kommit på att jag vill ha en liten huggkubbe som inredningsdetalj bredvid min braskamin, då blir det också enklare att splinta tändved eftersom jag inte är så smidig utomhus nu....det kommer att bli senaste trenden......så häng på vetja! Huggkubben har jag hittat bakom huset, gäller bara att lokalisera var jag har lagt min lilla yxa någonstans efter flytten.