söndag 27 maj 2012

Morsdag med flaggan i topp och en smarrig potatissallad och mycket gott på grillen! Jag fick en ny datormus av sonen så nu kommer jag att slippa irritera mig på den jag hade förut.
Flaggan vajar!


På köksbänken i väntan på grillen.

En tallrik med smått och gott.
Efter maten fick vi lite tårta, sen plockade vi ihop kläder som Sudden behöver i morgon till Ninjastigen. Jag har börjat förbereda mig också men jag har lite mer jobb kvar innan jag är klar med mitt.

Nytvättad!


Vilken glädjeeufori för Loreen att hon lyckades så väl i gårdagens tävling! Fantastisk seger för henne! Läser man på alla tidningarnas nätsidor idag ser det inte ut att ha hänt något annat i världen...tänk om det vore så väl, att alla krig och hemskheter som annars ofta hamnar högst upp skulle vara borta på riktigt.
Undrar just hur Danny känner sig idag som sa att hans bidrag var det enda som skulle ha nån chans ute i Europa därför borde han ha vunnit den svenska finalen....Men han har säkert kommit över det och kan känna äkta glädje med Loreen.

Själv känner jag äkta glädje idag för att det är ännu en ledig dag med sol och värme. Balkongdörren står på glänt, fåglarna kvittrar utomhus och varm skön sommarluft kommer in! Om några timmar ska jag bege mig till Ö-vik igen och hämta hem sonen som sovit över hos en kompis. Men först ska jag åka tillbaka med den dynbox jag köpte igår, när jag skulle montera den visade det sig att den var krossad i ena hörnet....

Dags för lite frukost, sen ska jag gå ut i solen!