söndag 16 september 2018

Söndag och ännu en vecka är snart till ända....nu har jag lagt mig i soffan med otroligt gott samvete medan jag låter några avsnitt av Lucifer rulla på Netflix.

En spännande vecka där jag fullt ut klev på mitt nya jobb i måndags. Nu kan jag titulera mig Språk- läs- och skrivutvecklare på heltid. Långt titel men som namnet antyder har jag många spännande utmaningar framför mig.

Ytterligare en stor utmaning jag har skaffat mig, alldeles själv, är att hinna laga och fotografera alla maträtter som ska in i min kokbok, " Katarinas spis", som kommer ut innan jul. Deadline är i slutet av oktober. Det innebär att jag i snitt ska hinna med 5-6 recept i veckan. Tyvärr ligger jag lite efter men igår kom två vänner och hjälpte mig att laga igenom flera recept....och äta.....

Vi började tidig eftermiddag och när klockan hunnit bli sena kvällen var det dags att smaka de sista rätterna för dagen, två desserter, lingonmousse med chokladgömma och chokladmousse med smak av kaffe! Mums!

Inte heller idag lider jag brist på mat, jag har hur många lådor som helst med rester och ett stort antal efterrättsglas kvar....är du en hungrig vän välkommen hit så fixar jag biffen...eller biff? Nej men soppa, lax eller något annat gott!

Måste få skryta lite också...de som känner mig väl vet att fönsterputsning inte hör till mina favoritsysselsättningar. Igår morse innan vårt matlagningsmaraton kom den oväntat, lusten att fixa till glänsande fönster. Med tanke på att det var två år sen sist lovar jag att skillnaden syns tydligt....plötsligt händer det...så passa på att köpa en trisslott, det ska jag!

Äggröra till frukost! 
Kyckling och potatisgratäng kom sen.... 



...och en fantastisk god chokladmousse med kaffesmak!