söndag 2 april 2023

Söndag igen och aprils andra dag. Mars slutade på topp vad gäller vädret och april börjar likadant. Det enda jag möjligtvis har att invända är att det fortfarande är alldeles för kallt på nätterna. Jag vet att många gillar det eftersom snön då räcker längre, men för mig som är less på snö och vinter nu är det definitivt inte optimalt. 

Nu har jag ändå njutit av solen i helgen, härliga promenader och lunch i solen ute på altanen med lä i ryggen. Fast jag har hunnit med lite annat också. Med tanke på att det är påsk om en vecka har jag faktiskt tagit fram en och annan tupp. Lite ris till kvisten har jag också plockat. Det här året pryds det av ägg och  pynt skapat av sonen. 

Faktum är att det var en ren fröjd att påskpynta och enda anledningen till det var att jag i torsdagskväll plockade fram mina superhjältekrafter och städade....hörde ni...städade. Jag vet att jag skrivit det förut men det är få saker som får mig att känna mig så duktig som när jag städat, främst för att jag tycker att det är så tråkigt. Som jag avundas alla som gillar att städa. Tycker att jag kunde ha fått lite av den förmågan ändå. Nåja, nu har jag inte det så jag kommer att fortsätta anse mig ha gjort en stor prestation varje gång jag städat. Tänk att så lite kan göra så mycket för den egna självbilden.....

Idag har jag också bokat biljetter och besökspass till Disneyworld så att jag äntligen får besöka Galaxy's Edge....som jag längtar.

Nu tänker jag njuta av solen resten av dan, men även fortsätta kampen mot amöban i tvättstugan. Jag ska skriva några recept också innan det är dags att ladda för en ny arbetsvecka. En lagom ansträngande söndag. 

Med sonens kyckling i förgrunden. 

Idag börjar jag min voodoo för att bekämpa vintern och hjälpa gumman Tö,